Films en documentaires van verschillende soorten drones. De filmpjes zijn van YouTube afgehaald.

Op het internet zijn veel video’s en films te vinden over drones. Ook zijn er een aantal leuke documentaires gemaakt over de soorten UAV’s die in het leger gebruikt worden of door de overheid. Wij hebben een selectie van de leukste amateurbeelden van YouTube uitgezocht en op onze website gezet. Daarnaast een erg leuke documentaire genaamd “Rise of the Drones” over de toepassing en de ontwikkeling van drones in de huidige maatschappij. Veel kijkplezier naar onze video’s.

Bekijk en koop hier alle drones met camera’s online!

Documentaire over drones

Deze documentaire verteld over de ontwikkeling van drones en hoe ze nu worden ingezet in oorlogsgebieden en rampenhulp.

Amateur video’s van drones

Deze amateur liefhebber heeft een erg leuke RC DRONE genaamd de Parrot AR 2.0. Dit is een drone met vier propellors die een zeer stabiele vlucht bieden, derfect om er een camera onder te hangen! Hij laat ook zien hoe de drone werkt met WiFi besturing via zijn iPad. Deze drone is goedbetaalbaar voor de beginner en een leuke aanwist om mee te oefenen.

Het bol.com van Amerika genaamd Amazon is drones aan het testen om bestellingen af te leveren. Het ziet er naar uit dat de toekomst van de pakjesbezorger door de goedkope drones in gevaar wordt gebracht. Erg leuke manier om een bestelling te ontvangen dat zeker!